Pure C Zuigtabl 36

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vitamine C speelt een rol bij de normale productie van collageen om de huid, het kraakbeen, de botten en de bloedvaten goed te laten functioneren. Vitamine C is een krachtige antioxidant die alle cellen in het lichaam helpt beschermen tegen oxidatieve stress zoals invloeden van buitenaf (UV-stralen, luchtvervuiling). Vitamine C ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel.

  • Zuigtablet met aangename sinaassmaak (mag gekauwd worden).
  • Vitamine C helpt de goede werking van het immuunsysteem gezond houden en zorgt zo mee voor een goede weerstand.
  • Bij dagelijks gebruik van minstens 200 mg (bovenop de aanbevolen 80 mg) speelt vitamine C een rol in het behoud van de normale werking van het immuunsysteem bij sporters, tijdens en na een intensieve training.
  • Vitamine C verhoogt ook de ijzeropname en draagt bij tot de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E.
  • Vitamine C is een sterke antioxidant, en helpt alle lichaamscellen beschermen tegen oxidatieve stress zoals invloeden van buitenaf (UV straling, luchtvervuiling).
Gebruik

Tenzij anders geadviseerd bij voorkeur 1 maal daags 1 zuigtablet.

Samenstelling
  • 500 mg vitamine C (L-ascorbinezuur)

Samenstelling: Sucrose; sinaasappelaroma; antiklontermiddelen: stearinezuur plantaardig, magnesiumstearaat plantaardig; verstevigingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; zoetstof: sucralose.

Indicatie

Immuniteit / Weerstand - Oxidatieve stress

Contra indicatie

Nierpatiënten wordt aangeraden niet meer dan 200mg vitamine C per dag in te nemen gelet op het risico op hyperoxalemie.

Details
CNK3046828
FabrikantenSolidpharma
MerkenPure by Solidpharma
Breedte75 mm
Lengte125 mm
Diepte20 mm
Verpakkingshoeveelheid36