Pure Curcuma+ Tabl 60

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Kurkuma helpt de gewrichten soepel houden en draagt bij tot sterke botten. Vitamine C speelt een rol in de normale collageenvorming om een goede werking van het kraakbeen en de botten te behouden. Vitamine D is goed voor normale calciumgehalten in het bloed en draagt bij tot het behoud van gezonde botten en een goede werking van de spieren.

Gebruik

1 sliktablet/dag - startkuur: 2 tabletten/dag, gedurende 2 weken

Samenstelling
  • 500 mg Curcumin C3 complex® met minstens 475 mg curcuminoïden per tablet

  • 60 mg vitamine C

  • 5 microgram vitamine D

  • Vulstoffen: microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat; antiklontermiddel: stearinezuur; glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; bevochtigingsmiddel: glycerol; glansmiddelen: bijenwas, carnaubawas.
Details
CNK4181335
FabrikantenSolidpharma
MerkenPure by Solidpharma
Breedte75 mm
Lengte125 mm
Diepte40 mm
Verpakkingshoeveelheid60