Sjankara Sint-janskruid Olie Maceraat Bio 100ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

'Good Old' Sint-Janskruidolie is een maceraat van Hypericum perforatum in olijfolie. Deze olie heeft uitstekende ontstekingswerende en huidherstellende eigenschappen. Geschikt voor een droge, schrale en ruwe huid, luiereczeem.

Ook bij huidaandoeningen en brandwonden kan Sint-Janskruidolie goede diensten bewijzen. Werkt ontstekingswerend, pijnstillend, verzorgend voor winterhanden en -voeten.​ Bij oorontsteking enkele druppels op een watje samen met etherische olie van Cajeput.

Contra indicatie

NB: niet gebruiken bij endogene depressie!

Details
CNK4356903
FabrikantenSjankara
MerkenSjankara