Super Diet Magnesium Marin + Vit B6 Comp 90

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Superdiet heeft dit Magnesium uit zeewater geselecteerd en gecombineerd met Vitamine B6. Magnesium en vitamine B6 dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid en de normale werking van het zenuwstelsel. De kleur van de tablet is te danken aan de aanwezigheid van Spirulina-algen.

Gebruik

Neem 1 tablet per dag, bij voorkeur bij de maaltijd.

Samenstelling

Bevat per tablet: 270 mg Magnesium uit magnesiumoxide, 1,4 mg Vitamine B6 uit pyridoxine hydrochloride

Vulstof: microkristallijne cellulose; mineraal: magnesiumoxide van mariene oorsprong; kleurstof: spirulina (trehalose***, natriumcitraat); antiklontermiddel: magnesiumstearaat, vitamine B6.

***Trehalose is een bron van glucose.

Indicatie

Energie - Zenuwstelsel

Contra indicatie

Niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 12 jaar en in geval van allergie voor spirulina. Vraag uw arts om advies als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Details
CNK3491024
FabrikantenSuperdiet Laboratoires
MerkenSuperdiet
Breedte71 mm
Lengte91 mm
Diepte68 mm