Phytosun Stopcontactverstuiver Easy Plug Promo -5€

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De Phytosun EasyPlug verstuiver laat u toe om in al alle eenvoud Essentiële Oliën te verstuiven! Draai het flesje Essentiële Olie of Complex rechtstreeks in de verstuiver vast. Voorzien van 3 types verstuiving met timer en automatische stopfunctie.Of het nu is om de lucht te zuiveren, slechte geurtjes weg te nemen of een stimulerende, ontspannende of verfrissende sfeer te creëren, er bestaat steeds een Phytosun Essentiële Olie of Complex aangepast aan de situatie.

Deze verstuiver is uitgerust met een ultrasoon diffusiesysteem waardoor hij in alle zachtheid Essentiële Oliën kan verstuiven.

Deze doos bevat:

  • Een EasyPlug stopcontactverstuiver (flesje Essentiële Olie wordt afzonderlijk verkocht)
  • 1 klein absorberend staafje voor flesjes van 5 ml
  • 2 absorberende staafjes voor flesjes van 10 ml
  • 1 groot absorberend staafje voor flesjes van 30 ml

De Phytosun EasyPlug verstuiver is erg handig in gebruik! Draai het flesje Essentiële Olie of Complex rechtstreeks in de verstuiver vast en geniet meteen van de heilzame werking van Essentiële Oliën.De Phytosun EasyPlug Verstuiver kan in alle kamers van het huis (slaapkamer, salon, keuken), op kantoor of op vakantie gebruikt worden. Hij is zeer handig in gebruik, het volstaat om het flesje Phytosun Essentiële Olie of Complex vast te draaien en het toestel in het stopcontact te steken.De 3 snelheden van verstuiving laten toe om de verstuiver te gebruiken zoals u wenst. Van intens verstuiven gedurende 1 uur tot zacht verstuiven gedurende 8 uur.

Gebruik

Haal de druppelteller uit het flesje.Steek het absorberend staafje in het flesje, en plaats het verstuifkopje goed op de hals.Schroef het flesje vast in de holte die hiervoor voorzien werd.De verstuiver is klaar voor gebruik.

Details
CNK4131751
FabrikantenPerrigo
MerkenPhytosun