Phytosun Stopcontactverstuiver Easy Plug Promo -5€

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Zorgeloos op reis met de praktische Stopcontactverstuiver om overal mee te nemen. Aromatiseer op een heel eenvoudige, natuurlijke en veilige manier je hotelkamer of vakantiehuisje. Voel je thuis en laat alle stress varen.

Handig en eenvoudig te gebruiken:

De Phytosun EasyPlug Verstuiver kan in alle kamers van het huis (slaapkamer, salon, keuken ...), op kantoor of op vakantie gebruikt worden. Hij is zeer handig in gebruik, het volstaat om het flesje Phytosun Essentiële Olie of Complex vast te draaien en het toestel in het stopcontact te steken.

Drie types verstuiving:

De 3 snelheden van verstuiving laten toe om de verstuiver te gebruiken zoals u wenst. Van intens verstuiven gedurende 1 uur tot zacht verstuiven gedurende 8 uur.

Gebruik
  • Haal de druppelteller uit het flesje.
  • Steek het absorberend staafje in het flesje, en plaats het verstuifkopje goed op de hals.
  • Schroef het flesje vast in de holte die hiervoor voorzien werd.
  • De verstuiver is klaar voor gebruik.
Samenstelling

Deze doos bevat:

  • Een EasyPlug stopcontactverstuiver (flesje Essentiële Olie wordt afzonderlijk verkocht)
  • 1 klein absorberend staafje voor flesjes van 5 ml
  • 2 absorberende staafjes voor flesjes van 10 ml
  • 1 groot absorberend staafje voor flesjes van 30 ml
Indicatie

Of het nu is om de lucht te zuiveren, slechte geurtjes weg te nemen of een stimulerende, ontspannende of verfrissende sfeer te creëren, er bestaat steeds een Phytosun Essentiële Olie of Complex aangepast aan de situatie. Deze verstuiver is uitgerust met een ultrasoon diffusiesysteem waardoor hij in alle zachtheid Essentiële Oliën kan verstuiven.

Details
CNK4131751
FabrikantenPerrigo
MerkenPhytosun
Breedte92 mm
Lengte102 mm
Diepte97 mm