Arkocaps Artisjok Bio Caps 40

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Artisjok draagt bij tot het spijsverteringscomfort en bevordert de spijsvertering

Gebruik

Bestemd voor volwassenen.

  • 2 capsule 's morgens in te nemen tijdens de maaltijd met een groot glas water.
Samenstelling
  • GEBRUIKSAANWIJZING
  • AANBEVELINGEN
  • INGREDIËNTEN

Artisjok (Cynara scolymus)

Artisjok is een plant, afkomstig uit het Middellandse Zeegebied. Ze behoort tot de grote familie van de Asteraceae die zeer gevarieerde soorten bevat, zoals margriet, paardenbloem, sla of echinacea.

Artisjok stimuleert de werking van de lever en de galblaas. Haar bladeren worden traditioneel gebruikt voor hun eigenschappen ter hoogte van de spijsvertering, regelende eigenschappen van de lever- en galwerking. Ze wordt in het bijzonder aanbevolen bij een luie of overbelaste lever.

Dankzij zijn unieke knowhow, behoudt Arkopharma 100 % van de werkzame bestanddelen van Artisjok die synergetisch werken.

Detail van ingrediënten

Integraal Poeder en extract vant het blad van BIO Artisjokblad (Cynara scolymus L.) . Verdikkingsmiddel: BIO Acaciagom - Bio Appelvezels (Malus domestica) - Poeder van de vrucht van BIO Boekweit (Fagopyrum esculentum). OMHULSEL VAN PLANTAARDIGE OORSPRONG: Hydroxypropylmethylcellulose.

*Equivalent aan 3 550 mg bladeren van Artisjok voor 2 capsules.

Details
CNK3929338
FabrikantenArkopharma
MerkenArkopharma
Breedte45 mm
Lengte82 mm
Diepte45 mm