Attends Contours 7 Air Comfort 28

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving
Attends Contours Air Comfort 7 zijn anatomisch gevormde inleggers geschikt voor zware urine- en/ of ontlastingsincontinentie. De inleggers zo gevormd dat ze een uitstekende en comfortabele aansluiting geven op het lichaam. De ademende, textielachtige buitenlaag zorgt voor extra comfort, discretie en een gezonde huid.
  • Anatomisch gevormde inleggers geschikt voor zware urine- en/ of ontlastingsincontinentie.
  • Doorlopende antilekrandjes zorgen voor bescherming tegen lekkage.
  • Een ademende buitenlaag biedt extra comfort en het behoud van een gezonde huid.
  • Geurbescherming die het risico op onaangename geuren vermindert.
  • Aanbevolen om te worden gedragen met fixatiebroekjes zoals Attends Stretch Pants.
De inlegger kan zowel door mannen als vrouwen worden gedragen, die weinig tot geen controle over de blaas en/ of darmen hebben. Attends Contours heeft de capaciteit meerdere scheuten urine met dezelfde efficiëntie te verwerken.
Gegevens
CNK2370823
FabrikantenAttends, Van Heek
MerkenAttends
Breedte335 mm
Lengte408 mm
Diepte147 mm