Encozyme Nadh 5mg Gestabilis. Springfield Caps 30

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

NADH is een natuurlijk voorkomend, vitamine B3-bevattend co-enzym dat in elke levende cel voorkomt. NADH bevat vitamine B3 in de vorm van niacinamide, dat als supplement nog in hoge doseringen (900 mg/d) veilig is, in tegenstelling tot niacine dat tot 10 mg/d veilig is. Vitamine B3 draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

NADH is een zeer instabiele stof die extreem gevoelig is voor licht en zuurstof. Met een nieuw, gepatenteerd proces wordt het NADH via micro-encapsulering met chlorofyl gestabiliseerd

Gebruik

1 tot 2 x per dag 1 capsule innemen met water.

Bij voorkeur een half uur voor het ontbijt op de nuchtere maag. Eventueel een tweede inname in de namiddag, op een zo leeg mogelijke maag.

Samenstelling

5 mg en 10 mg NADH

(ADH voor vitamine B3 is 13 mg voor vrouwen en 17 mg voor mannen)

Indicatie
  • Vermoeidheid, CVS-ME
  • Fibromyalgie
  • Beginstadium van Parkinson en Alzheimer
  • (Top)sport
Gegevens
CNK2603462
FabrikantenNutrifarma, Springfield Nutra
MerkenSpringfield Nutra
Breedte73 mm
Lengte107 mm
Diepte30 mm