Exufiber Gelling Fibre Dressing Ster 10 X 10cm 10

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

In tegenstelling tot de meer traditionele gelvormende vezelverbanden is Exufiber® een non-woven PVA-wondverband. Het verandert in een gel bij contact met exsudaat, waardoor het zich zacht aanpast aan het wondbed. Exufiber kan worden gebruikt voor de behandeling van een groot aantal wonden gaande van matig tot sterk exsuderende wonden, inclusief caviteiten.Exufiber is gemaakt met Hydrolock® Technologie die het wondverband het vermogen geeft om exsudaat efficiënt over te brengen van het wondbed naar het secundaire verband, terwijl het exsudaat wordt ingesloten om lekkage te voorkomen en het risico op maceratie te verminderen 1 2 3 4 5 6 . Dankzij Hydrolock Technologie blijft Exufiber intact als het nat is, zonder dat verdere versteviging nodig is, waardoor het gemakkelijk in één stuk te verwijderen is tijdens verbandwisselingen 1 2 3 7 8 9 . Exufiber-verbanden ondersteunen een schoon wondbed bij het verwijderen van het verband door hun superieure* lock-in capaciteit, hun vermogen om intact te blijven en geen resten achter te laten in het wondbed en door het bevorderen van autolytisch debridement 1 2 3 4 8 9 . U kunt Exufiber gebruiken in combinatie met Mepilex® Border Flex , een unieke combinatie van Flex Technologie en Safetac®. Past zich zacht aan voor meer comfort 1 2 9 Absorbeert en houdt exsudaat vast, zelfs onder compressie, om het risico op lekken en maceratie te verminderen 1 2 9 Draagt exsudaat efficiënt over van het wondbed naar het secundair verband 5 6 Bevordert autolytisch debridement ter ondersteuning van een schoon wondbed bij het verwijderen van het verband 2 Blijft intact voor een schone en eenvoudige verwijdering in één stuk 1 2 4 9 Helpt bij het creëren van een optimale wondgenezingsomgeving Het combineren van Exufiber en Mepilex Border Flex, een unieke combinatie van Flex Technologie en Safetac, biedt de voordelen van beide verbanden en bevordert een ongestoorde genezingsomgeving voor de wond. *bij het vergelijken van laboratoriumtestresultaten voor retentie onder druk met Aquacel®, Aquacel® ExtraTM, Durafiber® en UrgoClean® verbanden

Gegevens
CNK3984580
FabrikantenMolnlycke Healthcare
MerkenMolnlycke
Breedte170 mm
Lengte146 mm
Diepte30 mm