Salus Sap Brandnetel 200ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

BRANDNETELSAP

Brandnetel is een van de bekendere kruiden, omdat het zo breed toepasbaar is. Brandnetelsap ondersteunt de vochthuishouding en stimuleert de stofwisseling. Door deze eigenschappen wordt dit sap vaak als ondersteuning van een dieet of vastenkuur gebruikt. Minder bekend is dat de gewrichten baat kunnen hebben bij het drinken van brandnetelsap. De krachtige reinigende en ontslakkende invloed van brandnetel draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing: Voor gebruik goed schudden. 2 maal daags voor de maaltijd 10 ml (= 1/2 maatbeker) brandnetelsap innemen.

Samenstelling

Ingrediënten: Natuurlijk perssap uit verse brandnetel (Urtica dioica, Urtica urens). Afkomstig uit de biologische landbouw.

Gemiddelde voedingswaarde: per 100 ml Energ. waarde 28 kJ / 7 kcal Eiwitten < 1 g Koolhydraten 1 g Vetten < 0,5 g

Details
CNK1720051
FabrikantenHagor NV
MerkenSalus
Breedte43 mm
Lengte71 mm
Diepte165 mm