Blink-n-clean 15ml 92199

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Blink-n-Clean zijn kunstmatige tranen die comfortabel en gemakkelijk te gebruiken zijn, zelfs als je contactlenzen draagt. Deze hydraterende druppels helpen je lenzen schoon te houden en zorgen de hele dag door voor een aangenaam en fris gevoel. Verkrijgbaar in verpakkingen van 15ml om overal mee naartoe te nemen.

Zachte, bevochtigende druppels

Blink-N-Clean zijn oogdruppels die speciaal ontworpen zijn om je lenzen te reinigen en te bevochtigen. Geniet de hele dag door van een aangenaam gevoel van hygiëne en hydratatie. Langdurig gebruik van contactlenzen kan leiden tot irritatie en ophoping van aanslag en vuil op het oogoppervlak. Blink-n-clean kunstmatige tranen lossen bacteriële resten op en zorgen voor een snelle en effectieve bevochtiging.
Gebruik ze tot 4 keer per dag zonder je contactlenzen te moeten verwijderen. Ze zijn zelfs geschikt voor gebruik in combinatie met silicone hydrogel lenzen. Breng een of twee druppels in elk oog aan en knipper licht met de ogen om ze over het hele oogoppervlak te verspreiden.

Gegevens
CNK2583375
FabrikantenAbbott medical optics, Bausch & Lomb, Lensfactory
MerkenBlink
Breedte40 mm
Lengte86 mm
Diepte32 mm