Collasense V-caps 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Collageen is het belangrijkste structurele eiwit in het bind- en steunweefsel van het lichaam. Collageen in gewrichtskraakbeen bestaat hoofdzakelijk uit collageen type II. Bij reuma en artrose leidt een chronisch ontstekingsproces tot een steeds verdergaande destructie van de gewrichten. Aangetoond is dat collageen type II de pijn en zwelling kan verminderen bij zowel reuma (reumatoïde artritis) als artrose.

Gebruik

1 tot 2 x per dag 1 capsule buiten de maaltijd innemen.Bij voorkeur een half uur voor het ontbijt of een andere maaltijd.Aanbevolen gebruik niet overschrijden.Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

Samenstelling

Ingrediënten: 50 mg calcium ascorbaat, waarvan 40 mg vitamine C = 50% ADH 40 mg UC-II met 10 mg ongedenatureerd collageen type II

Hulpstoffen: Microkristallijne cellulose, siliciumdioxide. Capsule: HPMC

Indicatie

Behoud van soepele gewrichten en gezond gewrichtskraakbeen

Artrose, reuma (reumatoïde artritis) en gewrichtspijn

Gegevens
CNK3078649
FabrikantenSpringfield Nutra
MerkenSpringfield Nutra
Breedte71 mm
Lengte109 mm
Diepte45 mm