Epitact Kussentjes Sport M

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Branderig gevoel onderaan de voet, verhitte voetzool, pijn onderaan de voet, …: dit zijn enkele termen die gebruikt worden door sporters om hun pijn onderaan de voet te beschrijven tijdens het wandelen (bijvoorbeeld tijdens een trektocht) of tijdens het beoefenen van een sport waarbij de voetzool sterk belast wordt (tennis, voetbal, rugby, handbal, basketbal, joggen, …). Gelukkig bestaat er nu een voetzoolkussentje in siliconen dat de pijn onderaan de voet verlicht en perfect op zijn plaats blijft tijdens het sporten.

Gebruik

Deze beschermers worden op de blote huid aangebracht.

• Trek de beschermer aan met het bevestigingslipje tussen de grote teen en de tweede teen.

• De siliconen antislip stippen (binnenkant van het lipje) moeten in contact zijn met de huid en het siliconen maaswerk (buitenkant van het lipje) moet tegen de sok aan zitten.

• Zorg dat de beschermer goed tegen de basis van de tenen aanzit zonder het lipje teveel uit te rekken.

• Draag voor een optimale ondersteuning de beschermers niet met blote voeten maar met sokken eroverheen. Voor het gebruik geen hydraterende cosmeticaproducten aanbrengen.

Gegevens
CNK3271954
FabrikantenGSA Healthcare, Millet Innovation, Patch Pharma
MerkenEpitact
Breedte139 mm
Lengte182 mm
Diepte15 mm