Melatonine Forte V-caps 240 Deba

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Melatonine is het hormoon dat we aanmaken op het moment dat het donker wordt. Verstoringen in het dag-nachtritme kunnen de aanmaak van melatonine verstoren. Tevens hebben nachtarbeid, jetlags, onvoldoende blootstelling aan zonlicht, stress en een gebrek aan beweging een remmende werking op aanmaak van melatonine. Symptomen die gelinkt zijn aan een gebrek aan melatonine zijn moeilijk de slaap kunnen vatten, gemakkelijker wakker worden tijdens de nacht en onrustig slapen. Naast slaapproblemen draagt melatonine ook bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

  • bevordert het inslapen
  • verhoogt de kwaliteit van het slapen
  • rustgevend
Gebruik

1 capsule per dag of zoals voorgeschreven, in te nemen een half uur voor het slapengaan

Samenstelling

Samenstelling per plantaardige capsule

Melatonine 0,295 mg

Vulstoffen: Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige omhulling), Siliciumdioxide (antiklontermiddel)

Gegevens
CNK3664851
FabrikantenDeba Pharma
MerkenDeba Pharma
Breedte70 mm
Lengte70 mm
Diepte84 mm
Hoeveelheid verpakking240