Saforelle Absorberend Slipje Size Xxl

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Absorberende slip voor de regels die in alle veiligheid vrijheid, comfort en beweging biedt

Een nieuwe generatie bescherming, 100% veilig, efficiënt, comfortabel en zonder compromis. De Saforelle Ultra Absorberende Slip, dermatologisch getest, heeft alle troeven om de onmisbare bescherming voor elke vrouw te worden:

  • Even onopvallend als een klassieke panty van 3 millimeter dikte.
  • Even absorberend als drie fullsize normale tampons.
  • Tegen lekken en waterdicht voor maximale veiligheid en efficiëntie.
  • Herbruikbaar gedurende 100 wasbeurten met meer respect voor het milieu en je portefeuille.
  • Niet-irriterend dankzij de 95% Oeko Tex gecertificeerde katoensamenstelling en zonder chemische absorptie voor een perfecte intieme zachtheid.
Gebruik
  • Je kunt dit veelzijdige slipje op elk moment van je cyclus gebruiken, afhankelijk van je bloedverlies en je gewoontes, alleen of als aanvulling op een conventionele hygiënische bescherming.
  • De slip kan ook gedragen worden in geval van licht urineverlies.
Gegevens
CNK3894227
FabrikantenBiocodex Benelux, Laboratoires Iprad Sante
MerkenSaforelle
Breedte137 mm
Lengte202 mm
Diepte35 mm