Uriage Xemose Syndet Milde Reiniging Emulsie 500ml

Niet beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

XÉMOSE Syndet

MILDE REINIGENDE GEL-CREME

Deze reinigende en kalmerende gel-crème werd speciaal samengesteld voor het dagelijks toilet van de zeer droge huid of van de huid met neiging tot atopie. Het romige schuim reinigt de huid in alle zachtheid.

Gebruik

Op de natte huid laten schuimen, afspoelen en voorzichtig droogdeppen.

Samenstelling

principes

  • Thermaal Water van Uriage
  • Gepatenteerd Cerasterol-2F complex

  • Hypoallergeen

  • Zonder parfum
  • Zeepvrij
Indicatie

Brengt de huid tot rust

Thermaal Water van Uriage, dat van nature rijk is aan minerale zouten en oligo-elementen, brengt de allerdroogste huid tot rust.

Reinigt

Dankzij de fysiologische pH verwijdert de ultramilde reinigende basis onzuiverheden zonder de huid geweld aan te doen.

Beschermt

Speciale vetinbrengende bestanddelen en het gepatenteerde Cerasterol-2F complex gaan uitdroging van de huid tegen en zorgen ervoor dat de huid weer comfortabeler aanvoelt.

Gegevens
CNK3520418
FabrikantenUriage
MerkenUriage
Breedte65 mm
Lengte210 mm
Diepte65 mm