Remescar Wallen & Donkere Kringen Tube 8ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Remescar Wallen & Donkere Kringen is een instant en effectieve oogcrème die helpt om wallen en donkere kringen onder de ogen te verminderen. Het is belangrijk om te weten dat de resultaten tot wel 10u zichtbaar zijn. Je kan Remescar Wallen & Donkere Kringen perfect combineren met make-up. Volg de aanbevolen volgorde van aanbrengen om tot het gewenste resultaat te komen.

  1. Een aanzienlijke verstrakking van de huid
  2. Een vermindering van vochtophoping onder de ogen
  3. Een micromusculaire pauze

Er is geen eenduidig antwoord op de vraag "waarom heb ik wallen of donkere kringen"? Wallen en donkere kringen kunnen verschillende oorzaken hebben. Wanneer je moe of gestresseerd bent, kan de huid onder de ogen opzwellen en/of zwart ogen. Dat is een teken van vermoeidheid. Wallen en donkere kringen komen ook vaak voor wanneer je veroudert. De huid rond de ogen wordt minder stevig en verliest aan elasticiteit. Dat kan resulteren in wallen onder de ogen.

Ook al zijn wallen & donkere kringen niet schadelijk voor de gezondheid, de meerderheid van de bevolking verkiest ervoor om ze zoveel mogelijk te elimineren.

Gebruik

Remescar Wallen & Donkere Kringen geeft een instant resultaat dat zo'n 10u zichtbaar blijft. Om dit effect te versterken, raden we een routine aan met een hydraterende oogcrème 's morgens en een herstellende nachtcrème 's avonds.

Samenstelling

Deze nieuwe technologie, een unieke combinatie van kleinmineralen en een bipeptidecomplex, heeft een drievoudige actie.

Indicatie

Vermindering wallen en donkere kringen.

Details
CNK4253506
FabrikantenAxone Pharma, Sylphar NV
MerkenRemescar